top of page
Search

CUREosity presenteert: Jannik, Business Development Manager

Vandaag willen wij onze Business Development Manager Jannik Schmitz voorstellen. Hij werkt nu bijna twee jaar bij CUREosity en heeft in die tijd al veel bereikt. Lees meer in het artikel.


C: Stel jezelf even voor, Jannik!


Jannik: Mijn naam is Jannik Schmitz en ik werk sinds februari 2021 bij CUREosity. Ik maak deel uit van het verkoopteam en ben verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling. Dit omvat veel verschillende taken, bijvoorbeeld procesontwikkeling, de ontwikkeling van internationale markten, maar ook de uitvoering van projecten die bijdragen tot de groei van het bedrijf op middellange en lange termijn. Ik behoor tot het verkoopteam omdat ik ook betrokken ben bij de operationele zaken, bijvoorbeeld klanten werven, contacten opbouwen en onderhouden.

C: Waarom heeft u besloten om bij CUREosity te gaan werken? Wat is uw persoonlijke motivatie?


J: Allereerst vind ik het erg prettig en makkelijk om me met het product en het bedrijf te identificeren. Mijn persoonlijke motivatie is het gemeenschappelijke doel om naar toe te werken met klanten, collega's en alle andere partijen: Moderniseren, digitaliseren en uiteindelijk de revalidatie voor alle partijen verbeteren. Dit motiveert mij elke dag opnieuw om de uitdagingen aan te gaan en te beheersen. Het bedrijf en ik als persoon groeien daarbij enorm, wat ongelooflijk motiverend is.

CUREosity Job Med Tech Business Development


C: Hoe is het om bij CUREosity te werken?


J: Het is heel afwisselend en spannend om bij CUREosity te werken. Geen twee dagen zijn hetzelfde. Natuurlijk is het soms ook vermoeiend, maar toch altijd lonend!

C: Vertel ons over de leukste/interessantste/meest opwindende ervaring met CUREosity!

J: Elke dag is spannend en interessant. Als iemand me twee jaar geleden had verteld wat ik vandaag doe, had ik gezegd dat ze gek waren. Bij CUREosity krijg ik kansen die ik in een conventioneel bedrijf niet zou krijgen - dat weet ik uit eigen ervaring. Zo heb ik al grote financieringsrondes mogen begeleiden, leid ik gesprekken met bedrijfsleiders en professoren en ervaar ik hoe een compleet nieuwe markt wordt benaderd met nieuwe technologieën. Je groeit enorm met je taken. Bovendien is het team ook heel aangenaam. Wij zijn een divers, jong en wendbaar bedrijf. Dankzij de verschillende persoonlijkheden krijg je altijd nieuwe perspectieven en verbreed je je horizon. We werken allemaal met veel passie samen aan hetzelfde doel, ieder voor zich en toch samen.

C: Wat wens je voor jezelf en CUREosity in de toekomst?


J: Ik wens dat al onze plannen zullen uitkomen en dat we meer successen zullen vieren. Ik hoop ook dat we nooit het doel uit het oog verliezen om patiënten te helpen, het algemene welzijn van mensen te verbeteren en een blijvende verandering in de revalidatie teweeg te brengen.

C: Jouw baan in 3 woorden!


Gevarieerd, uitdagend, super.

C: Bedankt voor het interview, Jannik!


Voor meer inzicht in het dagelijkse werk van onze experts, klik hier voor het interview met 3D- en conceptdesigner Sebastian!



Comments


bottom of page