top of page
Search

Eenvoudige integratie van VR-therapie in de dagelijkse praktijk – voorbeeld: Praktijk voor neurologi

VR-therapie met CUREO blijkt een nieuwe, moderne manier te zijn om neurologische en musculoskeletale aandoeningen te behandelen. Daarom vragen veel instellingen, bijvoorbeeld revalidatieklinieken of poliklinische praktijken, zich eerst af of VR-therapie ook geschikt is voor hun eigen praktijk, of hoe de nieuwe procedures kunnen worden geïntegreerd in bestaande therapieplannen.


Je hoeft deze vragen niet alleen te beantwoorden. Ons team zal u helpen de optimale oplossing voor uw bedrijf te vinden. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de constante beschikbaarheid bij plotselinge onduidelijkheden, staan de collega's van CUREosity aan uw zijde.


Neuropraxis Düsseldorf Logo

Bovendien tonen voorbeelden van andere klinieken of praktijken die CUREO reeds gebruiken aan hoe gemakkelijk en succesvol de integratie is, zoals bijvoorbeeld de Neuropraxis in Düsseldorf aantoont. Prof. Dr. Haubrich is neuroloog en hoofd van de neuropraktijk, die in 2021 geopend werd. De hoofdzakelijk behandelde patiënten lijden aan perifere of neurologische aandoeningen, maar ook aan dementie of stoornissen van het autonome zenuwstelsel.



VR Therapie Neuropraxis Düsseldorf

In de onderstaande video vertelt Prof. Dr. Haubrich over haar positieve ervaringen met CUREosity en CUREO. Zij vertelt over de eerste bijeenkomsten en hoe zij CUREO momenteel in haar praktijk gebruikt.



Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op! Ons team zal u graag helpen en het juiste concept voor u ontwikkelen.



Hier vindt u de volledige video:


Comentarios


bottom of page