top of page
Suche

BG Klinikum UKB wint prijs voor digitale innovatie - onder meer met CUREO®

Wij zijn blij met de ukb voor het winnen van de Rotthaus KlinikAward 2022 op het gebied van "Digitale Innovatie".


Het BG Klinikum Unfallkrankenhaus Berlin is al geruime tijd een van onze trouwe klanten. We zijn altijd blij om te zien hoe geavanceerd en vooruitstrevend de kliniek is in het gebruik van digitale revalidatiemethoden om betere therapeutische resultaten voor patiënten te garanderen. Hiertoe behoort ook de "ukb Brain Cloud 1.0", een digitale therapieruimte waarin innovatieve therapiemaatregelen worden toegepast. Onze virtual reality therapie met CUREO wordt ook hier gebruikt.


Patiënten worden ondersteund bij hun motorische of cognitieve revalidatie door middel van gamification. Systemen met een hoge score, zoals CUREO 3, bevorderen de motivatie en de therapietrouw van de patiënten - zelfs gedurende een langere therapieperiode. In combinatie met klassieke methoden in fysiotherapie en ergotherapie bieden deze digitale oplossingen een optimale aanvulling.



ukb, CUREosity, therapie

Beeldbron: Scheurlen/ukb


Wij zijn zeer verheugd dat het project "ukb Brain Cloud 1.0" nu is uitgeroepen tot "Digitale Innovatie" van de Rotthaus KlinikAward 2022. De voor de prijs ingediende projecten werden eerst genomineerd door een topjury. Op het congres "Klinikmarketing" in Berlijn kon het publiek vervolgens stemmen op zijn favoriet. De ukb kon het opnemen tegen een groot aantal projecten..


Wij feliciteren Unfallkrankenhaus Berlin van harte met dit opmerkelijke succes!


Overigens: In juli stond er al een spannend artikel over de ukbin verband met Long Covid Therapy. Hier werd aangetoond dat ons VR-therapiesysteem CUREO ook met succes wordt gebruikt voor de revalidatie van patiënten.


Comments


bottom of page