top of page
Suche

CUREO in gebruik bij Benedictus Ziekenhuis Feldafing

We zijn blij dat we het Benedictus Ziekenhuis Feldafing van CUREO hebben kunnen overtuigen dat de VR-therapie al bij veel verschillende patiënten wordt toegepast en dat de feedback "consequent positief" is (link).


De therapeuten van het Benedictus Ziekenhuis Feldafing (kortweg BKF) gebruiken CUREO voornamelijk binnen de fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Zo worden patiënten behandeld na een beroerte, met cerebrale parese of met beperkingen van het bewegingsapparaat (foto: BKF).


Benedictus Hospital Feldafing, vr therapy

Vooral de sectoroverschrijdende toepasbaarheid en nuttige functies zoals spiegeltherapie vergemakkelijken en optimaliseren de therapie.


U kunt meer lezen over de indrukken van het BKF in het volgende artikel: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7005554634031296512/?actorCompanyId=30156666


Over het Benedictus Ziekenhuis Feldafing

Het BKF is een academisch en zeer gerespecteerd academisch ziekenhuis van de Technische Universiteit van München. Met een focus op verdere behandeling in de acute en revalidatiegeneeskunde in de neurologie, geriatrie en orthopedie en een uitstekend pijncentrum, worden patiënten uitgebreid behandeld, zowel als intramurale patiënten als in dagklinieken. Direct aan het Starnbergmeer en met uitzicht op de Alpen biedt het ziekenhuis ook een prachtig decor.


Ook de Schön-Kliniken zijn enthousiast over CUREO. U kunt er hier meer over lezen.



댓글


bottom of page