top of page
Suche

CUREosity op MEDICA 2022

Van 14 tot 17 november is het weer zover: MEDICA 2022 opent haar deuren in het beurscentrum in Düsseldorf. Natuurlijk is CUREosity er weer met een stand om de innovatieve VR-therapie met CUREO te demonstreren.


De verschillende vakgebieden van MEDICA zijn verdeeld over in totaal 10 hallen. Er zijn de volgende aandachtspunten:

  • En diagnostiek / Medische apparatuur en toestellen

  • IT-systemen en IT-oplossingen

  • Laboratoriumapparatuur / Diagnostiek

  • Fysiotherapie / Orthopedische Technologie

  • Consumptiegoederen en verbruiksgoederen

  • Nationale en internationale gezamenlijke stands medische technologie



Tickets voor MEDICA zijn hier verkrijgbaar.


MEDICA 2022 VR Therapie CUREosity

CUREosity zal een stand hebben als onderdeel van de gezamenlijke stand van de deelstaat NRW. Deze bevindt zich in hal 3, nummer C80.

Belangstellenden krijgen de kans (afhankelijk van de beschikbaarheid) om CUREO uit te proberen. We zullen ook graag meer inzicht geven in onze komende update, CUREO 3.


Presentaties op MEDICA


Health IT Forum

Daarnaast zullen we aanwezig zijn bij verschillende lezingen.
  • Maandag 14.11.2022, 12:00 - 12:30 uur, podium bij de gezamenlijke stand van NRW, Hal 3, C80: "Virtuele realiteit in sensorimotorische en cognitieve neurorevalidatie: efficiënt en motiverend". Live toepassing van het toonaangevende VR-therapiesysteem CUREO." Hier zullen Thomas Saur en Jannik Schmitz vertellen over de voordelen van CUREO en zullen zij CUREO ook live gebruiken om de deelnemers een direct inzicht te geven in VR.


  • Dinsdag 15.11.2022, 11:00 - 11:30, Medica Health IT Forum, Hal 12, E19: "Assist-as-need - slimme hulp bij revalidatie. Tech Talk." In dit panel, gemodereerd door dr. Sarah Becker, zal Thomas Saur samen met Dennis Hermann (Kaia Health, dr. Alexander Tallner (Zentrum für Telemedizin Bad Kissingen) en dr. Filippo Martino (Caspar Health) spreken over innovaties in de revalidatie.


We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand en bij de lezingen!






留言


bottom of page