top of page
Suche

CUREosity introduceert: Tobias Reidl, Ad Creation & Creative Campaigns

In het artikel van vandaag uit de serie "CUREosity introduceert", praten we met Tobias, die op onze marketingafdeling werkt. Hij vertelt ons waarom hij besloot bij CUREosity te gaan werken en welke ervaringen bij het bedrijf hem het meest zijn bijgebleven.



C: Tobias, stel jezelf even voor!


Tobias: Hoi, mijn naam is Tobi en ik ben 26 jaar oud. Ik werk sinds mei 2021 bij CUREosity. In het begin werkte ik één dag per week, na korte tijd ben ik gestegen naar twee dagen en sinds november 2022 werk ik fulltime in de marketing.

C: Wat voor werk doe je?


T: Ik hou me vooral bezig met videoproductie, maar ook met creatieve campagnes, bijvoorbeeld commercials, explainerfilms of creatives voor Google of advertenties op sociale media. Daarnaast zijn er enkele kleinere taken op andere gebieden van de afdeling.

C: Waarom heeft u besloten om bij CUREosity te gaan werken? Wat is uw persoonlijke motivatie?


T: Ik ben al sinds mijn jeugd bezig met 3D-animatie en films. In mijn vrije tijd codeer ik ook veel. Ik vond het indrukwekkend dat gaming verder kan gaan dan puur vermaak en ook kan worden gebruikt en toegepast op het gebied van therapie. Uiteindelijk heb ik om deze reden bij CUREosity gesolliciteerd - ik wilde nieuwe ervaring opdoen en tegelijkertijd mijn vaardigheden en kennis op een zinvolle manier aan het bedrijf bijdragen. De focus op gezondheid trok me snel over de streep en ik vind het ongelooflijk spannend om deze onderwerpen samen te brengen. Iedereen kent de situatie waarin men ziek of gewond is - in zo'n situatie is niets belangrijker dan weer beter worden.

C: Hoe is het om bij CUREosity te werken?


T: Werken bij CUREosity is super spannend. Ik ben betrokken bij zeer uiteenlopende projecten en heb kunnen zien hoe mijn takenpakket steeds op een prettige manier is uitgebreid en hoe ik ondertussen verschillende dingen kan uitproberen. Het belangrijkste punt is waarschijnlijk het toegewijde team van CUREosity. We steunen en stimuleren elkaar om nieuwe dingen te proberen en over onze eigen schaduw heen te springen.

Medtech Bedrijf Dusseldorf

C: Vertel ons over de leukste/interessantste/meest opwindende ervaring met CUREosity!


T: In feite komen twee ervaringen direct in me op, die ik allebei kort wil aanstippen. Toen ik in de Mauritius Clinic voor het eerst zag hoe de patiënten ons product gebruiken, had dat moment een blijvende impact op mij. Ook ik heb een familielid in mijn familie dat lijdt aan geestelijke beperkingen. Om dan de patiënten in de kliniek te zien met soms nog immensere beperkingen en tegelijkertijd de motivatie te voelen, was een ongelooflijk moment. Verder is de MEDICA beurs in mijn herinnering gebleven als een zeer interessant en overzichtelijk evenement. Ik vond het erg leuk om CUREO aan geïnteresseerden te presenteren en tegelijkertijd hun enthousiasme te voelen. Het fascineert me om te zien hoe mensen op ons therapiesysteem reageren.

C: Wat wenst u voor CUREosity in de toekomst?


T: Ik wil dat het bedrijf een belangrijke bijdrage levert aan de revolutie van de zelfzorgmarkt. Het zou een ongelooflijke revolutie voor de gezondheidsmarkt zijn als getroffen mensen met behulp van technische producten zelfstandiger zouden kunnen revalideren.

C: Beschrijf je baan in drie woorden!


T: Creatief, gevarieerd, zinvol.

C: Bedankt voor het interview, Tobi!


Voor meer inzicht in het dagelijkse werk van onze deskundigen, klik hier om de interviews te lezen met Eugenia, Sebastian en Jannik.



Σχόλια


bottom of page