top of page
Suche

Geweldige feedback over VR-therapie met CUREO uit Winterthur

Feedback van onze klanten, therapeuten, artsen en patiënten, is erg belangrijk voor ons. Op basis van de feedback, of het nu lof of kritiek is, kunnen we de VR-therapie met CUREO verder ontwikkelen en optimaliseren. Natuurlijk zijn we nog blijer als we zulke positieve feedback krijgen, zoals onlangs van Peter Brem van het kantonale ziekenhuis in Winterthur.


In Winterthur is VR-therapie met CUREO al sinds vorig jaar in gebruik en blijkbaar bevalt het zowel therapeuten als patiënten. Peter Brem, Klinisch Specialist Fysiotherapie van het Kantonale Ziekenhuis, beschrijft in zijn op LinkedIn gepubliceerde artikel wat CUREO kan, hoe breed de toepassingsgebieden zijn en welke extra voordelen therapie op basis van virtual reality met zich meebrengt. Hij heeft het bijvoorbeeld over stressvermindering voor patiënten, die zich kunnen ontspannen en door de indrukwekkende VR-werelden kunnen worden afgeleid van de ziekenhuisomgeving.


Hij geeft ook een spannend voorproefje van de CUREO 2.0 update, zoals de efficiënte trainingsplannen of de geoptimaliseerde visualisatie van de voortgang van de patiënten.


De volledige video kan hier worden bekeken:


Hartelijk dank voor de geweldige feedback!

コメント


bottom of page