top of page
Suche

Great feedback from "Schön" clinics

Wij zijn verheugd dat de Schön Klinik Bad Aibling Harthausen ons innovatieve VR-therapiesysteem CUREO in haar dagelijkse therapieroutine heeft geïntegreerd. CUREO is nog maar kort in gebruik, maar wordt nu al goed ontvangen: veel patiënten duiken in de virtuele werelden en trainen hun sensorimotorische en cognitieve vaardigheden.



VR therapie CUREO Schön Klinik

De Schön-Kliniken waarderen vooral de hoge therapiefrequentie die CUREO bevordert. In de meeste gevallen merken patiënten nauwelijks dat ze bezig zijn met een therapeutische oefening, en dankzij de gamified content blijft de motivatie voor de therapie ook hoog.

De individuele programma's zijn zeer gevarieerd en leiden af van angst en pijn.




VR-therapie voor sensorimotorische en cognitieve therapie


Ook de intersectorale toepassingsmogelijkheid en de individueel instelbare moeilijkheidsgraden bieden maximale flexibiliteit en aanpasbaarheid aan de respectievelijke behoeften van de patiënten. Of het nu gaat om romp-, hand- en vingertraining of cognitieve vaardigheden: de toepassingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Dit artikel beschrijft de eerste ervaringen van de Schön Klinik en toont een geweldige video met impressies van de therapie: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7004413914440445952/


Over de Schön Klinik


De Schön Klinik Groep is opgericht door de familie Schön en wordt nog steeds door de familie gerund. De focus van de behandeling ligt op psychosomatische stoornissen, neurologie, chirurgie, orthopedie en interne geneeskunde. In 2022 werden ongeveer 300.000 patiënten behandeld met hoogwaardige en geavanceerde methoden. In 16 klinieken en 30 poliklinieken en dagklinieken richt de kliniekdirectie zich vooral op consequente kwaliteitsoriëntatie en -meting om zich ook in vergelijking met de branche als voortrekker te kunnen positioneren. CUREO past perfect in deze hoge standaard en vult het therapieaanbod aan.

Comments


bottom of page