top of page
Suche

MedInTech in Parijs

Wij zijn er trots op aanwezig te zijn op MedInTechs in Parijs - een van de toonaangevende beurzen op het gebied van medische technologie. Als pionier op het gebied van virtual reality therapie kijken we ernaar uit om CUREO te presenteren aan de Franse medische industrie.


MedInTech, dat plaatsvindt op 13 en 14 maart, biedt een unieke gelegenheid om andere industrieleiders en experts te ontmoeten en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van medische technologie te ontdekken. Dit alles met als doel het ecosysteem van de gezondheidszorg en de patiënten samen te brengen om de zorg te verbeteren.



Als exposant zullen wij in een stand onze virtual reality-therapie en de toepassingen ervan tonen. We zullen ook onze nieuwste ontwikkelingen van CUREO 3 tonen, die patiënten beter ondersteunen bij het genereren van therapiesucces.


Wij nodigen alle geïnteresseerden uit om ons te bezoeken en advies in te winnen. Onze medewerkers zullen graag uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over CUREO en CUREosity.


Wij verwelkomen u graag op de beurs!



Comments


bottom of page