top of page
Suche

Nieuwe collega's bij CUREosity

Vandaag willen wij de nieuwe talenten in onze gelederen opnieuw verwelkomen en voorstellen. Wij zijn blij met de ondersteuning van Ulrich Boden, Boris Fiaudrin en Willem Koenen. De respectievelijke afdelingshoofden vertellen iets over de nieuwe collega's.


Boris Fiaudrin

Caesar van Heyningen: „Bienvenue“: Boris Fiaudrin, een Fransman met een sterke kennis van het Duits en het Engels, zal CUREO in de toekomst in Frankrijk presenteren. In zijn jonge carrière heeft hij al ervaring opgedaan met het helpen van een Duits bedrijf op de Franse markt. Van de stad van de liefde - Parijs - naar het prachtige Rijnland en veel nieuwe indrukken om mee te beginnen. We zijn blij dat je deel uitmaakt van het team en dat je ons helpt om in een vroeg stadium voet aan de grond te krijgen in Frankrijk. PS: Zijn master in rechten zal hem zeker helpen om veel contracten voor ons te creëren.


Ulrich Boden

Petra Söhnlein: Ik ben blij dat Ulrich het team Medische Toelating en Kwaliteitsbeheer ondersteunt. Ulrich heeft een doctoraat in de psychologie (Universiteit van Paderborn) en een bachelor en master in de sportwetenschappen. Als sporttherapeut heeft hij zich onder andere al beziggehouden met VR-therapieconcepten en brengt dus veel theoretische en praktische therapie-ervaring mee. Welkom in het team, beste Ulrich!







Willem Koenen

Caesar van Heyningen: „Welkom“: Willem Koenen zorgt voor een revolutie en digitalisering van de revalidatie in Nederland, België en Luxemburg. Willem is al een ervaren sales speler, heeft in verschillende branches gewerkt en kon zich snel inwerken in CUREO. Hij is een geweldige teamspeler en in het weekend kijkt hij graag voetbal. Sinds hij 5 weken geleden in dienst trad, heeft hij ons al mogen presenteren voor een professioneel publiek. Wij wensen je veel succes, beste Willem.






Jobs CUREosity

Welkom bij het team!


Trouwens, er zijn nog veel meer vacatures op www.cureosity.de/jobs! We zijn blij met elke sollicitatie!

Comments


bottom of page