top of page
Suche

Nieuwe marketingkracht voor CUREosity

Aktualisiert: 8. Juli 2023

Het CUREosity-team is bijzonder verheugd om deze maand twee nieuwe teamleden in Marketing te hebben: Laura en Annika.


Laura Teichmann | Head of Marketing

Nog meer aandacht voor onze missie om patiënten te helpen met effectieve en efficiënte therapieoplossingen. Dit is waar Laura Teichmann een belangrijke rol zal spelen in haar rol als ons nieuwe Head of Marketing voor CUREosity.


Laura heeft een graad in psychologie en is een expert in het begrijpen van doelgroepen en het nauwkeurig bedienen ervan. Met vele jaren ervaring in een toonaangevend telecommunicatiebedrijf heeft Laura al marketingstrategieën ontwikkeld en succesvol geïmplementeerd in een internationale omgeving. Ze weet ook hoe om te gaan met zeer verschillende klantgroepen, zowel in de consumenten- als in de zakelijke omgeving. In haar laatste functie was Laura verantwoordelijk voor grote transformatieprojecten en wereldwijde bedrijfsstrategieën voor een marktleider in de consumentengoederenindustrie.


Laura is een getalenteerde en ervaren allrounder die nu al opmerkelijke successen en personeelsverantwoordelijkheid kan laten zien. We zijn er zeker van dat Laura ons team aanzienlijk zal versterken met haar knowhow.


Nu zal Laura samen met ons de therapierevolutie aanzwengelen en duurzame meerwaarde creëren voor patiënten en instellingen volgens het motto Tech for Good.


We zijn erg blij dat je je bij ons hebt aangesloten, lieve Laura, en wensen je veel succes!



Annika Kuknat | Media Design Digitaal & Print


Annika Kuknat zal ervoor zorgen dat onze media-ontwerpen rocken!


Met veel ervaring en sterke creativiteit neemt Annika nu de rol van Media Design Digital & Print op zich. Annika staat voor een holistische benadering als het om ontwerpen gaat: Van de eerste concepten, via het uiteindelijke kunstwerk tot aan de creatie van materiaal.


Annika staat voor kwaliteit en een harmonie van uw resultaten. Een mooie rode draad die door je werk loopt.



In je vorige rollen kon je met succes ontwerpen voor een medianetwerk en een fabrikant van hoogwaardige woonaccessoires.


We zijn er zeker van dat Annika's werk een positieve impact zal hebben - dus houd ons in de gaten voor toekomstige CUREosity media! Een goede start, lieve Annika.



Welkom bij het team!



Comments


bottom of page