top of page
Suche

Probeer virtual reality-therapie bij "therapie Leipzig

Na onze deelname aan de "therapie Hamburg" vorig jaar, zijn wij verheugd te kunnen aankondigen dat wij dit jaar aan een andere beurs in deze reeks evenementen zullen deelnemen.


"De vakbeurs therapie LEIPZIG is het toonaangevende nationale brancheplatform voor therapie, medische revalidatie en preventie in de vakbeursstad Leipzig. Daarmee is het de belangrijkste ontmoetingsplaats in de branche voor een medisch-therapeutisch vakpubliek dat zich wil informeren over actuele aanbiedingen en investeringsbeslissingen wil voorbereiden", aldus de organisator op de homepage.*


"therapie Leipzig" vindt plaats van 24 tot 26 maart 2022 en wordt beschouwd als een vakbeurs voor therapie, preventie en medische revalidatie. Elk jaar komen duizenden bezoekers - voornamelijk professionals - naar de beurs om zich op de hoogte te stellen van nieuwe behandelingsmethoden en de vooruitgang in de gezondheidszorg. Een interdisciplinair programma met diverse seminars en workshops rondt het evenement af.


VR Therapie-Messe Leipzig- CUReosity

CUREosity zal te vinden zijn in hal 1, standnummer B 12. Om de VR therapie met CUREO beter te leren kennen, bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om CUREO rechtstreeks op onze stand te testen en in de virtuele realiteit te duiken. U kunt ook kennismaken met de nieuwe functies van onze update CUREO 2.0! Het is dus dubbel de moeite waard om naar onze stand te komen.


Daarnaast zullen wij in het "therapieforum" om 13.30 tot 14.00 uur een lezing geven en CUREO nader toelichten.


We kijken uit naar uw bezoek!



Links:

*https://www.therapie-leipzig.de/de/

Comments


bottom of page