top of page
Suche

Versterking van ons team bij CUREosity

Het CUREosity-team is sinds onze oprichting gestaag gegroeid. Wij zijn verheugd dat wij de afgelopen weken nieuwe medewerkers hebben kunnen verwelkomen, die ons voortaan op verschillende terreinen actief zullen ondersteunen. We willen graag kort onze vier nieuwkomers voorstellen.


Judtih Stemick – Quality & Medical Regulatory Manager

Judtih Stemick is in januari 2022 bij CUREosity begonnen als Quality & Medical Regulatory Manager en ondersteunt voornamelijk het team van Dr. Petra Söhnlein. In de toekomst zal zij ook de coördinatie van de studies voor CUREosity op zich nemen. Zij studeerde Moleculaire Geneeskunde in Erlangen en rondde in 2017 haar masteropleiding af. Daarna voltooide zij haar doctoraat in Moleculaire Neurologie aan het Universitair Ziekenhuis Erlangen, waar zij onderzoek deed naar neurodegeneratieve bewegingsziekten zoals de ziekte van Parkinson en de ziekte van Huntington. Met haar expertise, haar interesse in neurologische bewegingsziekten en haar drive om de kwaliteit van leven voor getroffen patiënten te verbeteren, past zij perfect in ons team.


Sven Meyer – Account Manager

Ook Sven Meyer is in januari van dit jaar bij CUREosity begonnen als accountmanager en ondersteunt het verkoopteam. Zijn belangrijkste taken zijn het werven van nieuwe klanten in acute en revalidatieklinieken, het onderhouden van bestaande klanten en het voeren van onderhandelingen. Hij bezoekt ook potentiële klanten ter plaatse en stelt ons VR-therapiesysteem CUREO voor. Hij voltooide zijn bachelor in gezondheidseconomie en -management aan de universiteit van Wuppertal. Daarna studeerde hij Management van de Gezondheidszorg aan de Universiteit van Greifswald en rondde zijn studie met succes af met een Master of Science. Met deze vakkennis is hij een uitstekende aanvulling op ons verkoopteam.


Levent Kandemir – Data Scientist

Levent Kandemir is in januari 2022 bij CUREosity in dienst getreden als data scientist om digitale beoordelingsinstrumenten te ontwikkelen om therapiegegevens te analyseren en effectief te visualiseren. Op lange termijn zal hij zich ook bezighouden met het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe methoden om de therapie met CUREO verder te verbeteren. Hij is opgeleid als biomedisch ingenieur en heeft een masterdiploma in medische informatica. Hij is ook doctorandus in de computerwetenschappen met de nadruk op gegevensanalyse en neurowetenschappen. Dankzij zijn academische en industriële ervaring verrijkt hij ons met meer dan 10 jaar ervaring in de voorbewerking, transformatie en analyse van fysiologische gegevens.


Fiona Rigutto – Sales Assistant Netherlands

Fiona Rigutto is al sinds december 2021 werkzaam bij CUREosity en werkt parttime in het verkoopteam. Zij komt uit de stad Tilburg, die in Nederland ligt, en zal ons in de toekomst ondersteunen, vooral op de Nederlandse markt. Haar expertise vanuit haar medische bachelor aan de Universiteit van Amsterdam en haar communicatieve vaardigheden zijn een uitstekende combinatie om Nederlandse klinieken en praktijken van CUREO te overtuigen.






Wij zijn verheugd dat al deze nieuwe talenten zich bij ons aansluiten en zijn er zeker van dat een succesvolle samenwerking in het verschiet ligt!

Comentarios


bottom of page