top of page
Suche

VR-innovatie op de DevCom

Vom 22. bis 23. August sind wir auf der DevCom und zeigen mit CUREO eine neue Art, wie man Virtual Reality nutzen kann: in der Therapie. Denn nicht nur in der Gaming-Industrie kommt VR gut an, auch im Healthcare-Bereich zeigt sich das große Potenzial der Gamification und d


DevCom in Keulen



Iedereen die een meer gedetailleerd beeld wil krijgen van hoe VR als therapietoepassing wordt gebruikt, is van harte uitgenodigd om ons te bezoeken op onze stand. U vindt ons in de NRW Indie Expo Area, Kongresscenter Ost, standnummer i31.


Wij laten zien hoe CUREO is ontwikkeld en welke andere projecten onze ontwikkelaars voor de toekomst in petto hebben.


DevCom Tickets


Momenteel zijn er nog tickets beschikbaar voor DevCom, maar wees er snel bij! Sommige ticketcategorieën zijn al uitverkocht: https://www.devcom.global/ddc-2022/tickets/


En het is de moeite waard: er worden in totaal meer dan 3000 deelnemers verwacht op DevCom, waarvan 43% ontwikkelaars, er zullen diverse sessies plaatsvinden en er zullen fantastische sprekers optreden.


Tussen haakjes: Als u niet alleen voor korte tijd wilt werken aan de ontwikkeling van een VR-therapietoepassing, maar ook op lange termijn met uw vaardigheden wilt bijdragen aan de vooruitgang van ons systeem, neem dan contact met ons op! We zijn blij om elke aanvraag te ontvangen!


Klik hier voor onze huidige vacatures: https://www.cureosity.de/en/jobs

Comments


bottom of page