top of page
Suche

VR-Therapie in Köln met CUREO®

Het Neurologisch Interdisciplinair Behandelcentrum (NiB) in Köln zal voortaan ook virtual reality therapie met CUREO® toepassen. Wij zijn verheugd dat wij met het centrum, dat bekend staat om zijn specifieke en op de patiënt toegesneden therapie, nog een faciliteit voor ons hebben kunnen winnen.


NiB is opgericht in 1998 en heeft al vele patiënten met succes behandeld. De patiënten worden ambulant of in dagbehandeling behandeld, zodat zij in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Het doel: de patiënten succesvol te reïntegreren in het dagelijks leven of werk.


NiB_Köln_Vr-Therapie

Het NiB richt zich met name op revalidatie na een beroerte, van patiënten met een craniocerebraal trauma, dwarslaesie, MS of andere aandoeningen van het centrale en zenuwstelsel. Aangezien CUREO® deze indicaties dekt, past ons systeem voor VR-therapie perfect in het concept van de NiB.




VR-Therapie in Köln


NiB_Köln_Vr-Therapie

Tijdens ons bezoek hebben wij ons systeem overhandigd en een eerste opleiding gegeven zodat CURE op de juiste manier kan worden gebruikt. Natuurlijk hebben we ook direct al onze nieuwigheden van de update 2.0 gepresenteerd.




Wij hebben uitgelegd hoe de afzonderlijke hulpmiddelen kunnen bijdragen tot het ontlasten van de therapeuten en tot een efficiëntere therapie. Zo hebben wij bijvoorbeeld de functie van het trainingsplan getoond, waarmee de therapie van tevoren kan worden gepland en automatisch kan worden uitgevoerd.


NiB_Köln_Vr-Therapie


Wij kijken uit naar verdere samenwerking en danken het hele NiB-team!


Klik hier voor de updatepagina met nadere informatie over CUREO 2.0:

Kommentare


bottom of page